Droom je van je eigen koffiebar?

Je eigen koffiebar

Je eigen koffiebar

Het starten van een eigen bedrijf is geen gemakkelijke beslissing, maar met een beetje hulp kunnen we samen groeien.

Wat, waar of hoe te beginnen? Wat is de ideale locatie voor jouw concept? Zijn er niet al te veel koffiebars? Heb je echt een grote, dure espressomachine nodig? Kan een koffiebar alleen overleven op koffie of moet je ook aan eten doen? Dit zijn allemaal terechte vragen die je moet beantwoorden voordat je je eigen bedrijf start.

Katrien Pauwels en Tom Janssen startten OR Coffee Roasters in 2001 met een koffie- en theewinkeltje in Aalst. OR Coffee Roasters groeide uit tot een koffiebranderij met 4 bars en de OR School waar we barista’s opleiden. Ook al hebben wij de bars nagelaten aan een nieuwe eigenaar, door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het starten van koffiebars. Als je besluit om bij OR Coffee te starten, delen wij graag onze kennis met je!

Koffiebars die willen starten met OR Coffee kunnen vertrouwen op onze expertise. Wij ondersteunen je met de planning, baristatraining van jouw personeel en de aanschaf van de benodigde machines. Het starten van een koffiebedrijf heeft geen geheimen meer.