Jouw klanten verdienen heerlijke koffie

Je eigen koffiebar

Je eigen koffiebar

Droom je ervan om zelf een restaurant, lunchbar of koffiezaak te openen? Je zult waarschijnlijk veel vragen hebben. 

Met OR Coffee Roasters hebben wij 4 succesvolle koffiebars in eigendom gehad. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het starten en runnen van een horecabedrijf. Expertise die wij graag met jou delen.

Wij helpen je bij het vinden van de juiste espressomachine voor jouw locatie, geven advies over de ideale opstelling voor jouw bar en leiden jouw personeel op tot professionele barista’s.

OR voor Horeca

OR voor Horeca

Wij helpen onze klanten graag met het serveren van dat perfecte kopje koffie.

Een goede kop koffie is een essentieel onderdeel van ieders diner ervaring.  

Van je favoriete lokale brunchplek tot restaurants met Michelinsterren, elke plek is uniek. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij je helpen met verschillende koffieoplossingen. 

In de OR School organiseren wij workshops en een barista training. Sommige zullen enkel beschikbaar zijn voor horecaklanten, zo zorgen wij ervoor dat je altijd de beste koffie uit jouw buurt schenkt. 

OR voor jouw kantoor

OR voor jouw kantoor

Heb je je ooit afgevraagd waarom koffie op kantoor niet zo lekker smaakt als de koffie van een barista?

Het begint allemaal met de juiste bonen-, branding- en koffiemachine. Als je hier goed voor zorgt, is een heerlijke koffie op kantoor niet moeilijk.

Op zoek naar een makkelijke koffieoplossing met heerlijke resultaten? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste apparatuur en bezorgen vers gebrande koffie bij jou op kantoor.

Private Label koffiebranderij

Private Label koffiebranderij

Tegenwoordig is een succesvol bedrijf een bedrijf dat zich kan concentreren op zijn kern, keuzes kan maken en sneller kan bewegen dan zijn concurrenten.

Ieder onderdeel van de koffieketen heeft zijn eigen specialisten. Misschien heb je een passie voor koffie, ben je creatief met je eigen merk en benader je de markt op je eigen persoonlijke manier.

Dankzij onze ervaring en infrastructuur kunnen wij je helpen jouw eigen private label te creëren. Wij zoeken specialty coffee en branden de koffie die bij jouw merk past.