Blijf je barista-vaardigheden verbeteren

#ORSCHOOL

#ORSCHOOL

Op de OR School proberen we al onze studenten te helpen hun koffievaardigheden te ontwikkelen. Koffiebareigenaar, koffie-expert of cappuccino-liefhebber, we delen onze expertise graag met jou.

Voor de mensen die al een bepaald niveau koffievaardigheden hebben bereikt (bijvoorbeeld door het volgen van onze volledige barista-opleiding) bieden wij vervolgworkshops en trainingen op maat aan.

Voor de professionele klanten van OR met een horecazaak organiseren wij ook regelmatig workshops over filterkoffie, thee, koude koffiedranken of home made limonade en ijsthee.

Latte art workshop

Latte art workshop

Verbeter je barista-vaardigheden met onze latte art workshop.

Leer hoe je de juiste melktextuur of microschuim voor jouw koffie kunt produceren en verbeter vervolgens het inschenken door veel praktijkervaring. Ook gaan we oefenen met plantaardige melkalternatieven.

Een zintuiglijke vaardigheidstraining

Een zintuiglijke vaardigheidstraining

Leer alles over de verschillen in smaken en aroma’s in koffie met deze interactieve workshop.

Zintuiglijke vaardigheden gaan over het trainen van jouw zintuigen om koffie nauwkeurig te proeven en te ruiken. We zullen op een interactieve manier de essentie van sensorische evaluatie bespreken, de woordenschat van de koffie-expert verkennen om verschillende aroma's in koffie te beschrijven en onze zintuigen oefenen met enkele zeer praktische oefeningen. We sluiten de workshop af met een basisinleiding tot cupping.

Dit is een workshop voor mensen die al een basiskennis hebben over specialty coffee .